Nieuw: Revity off-market objecten

  • 9 maanden geleden
  • 1

Waarschijnlijk heb je het al eens eerder voorbij zien komen of ben je er nu juist naar op zoek, de off-market objecten. Gewild maar lastig te vinden, wij leggen je uit wat het inhoudt en hoe Revity je hierbij kan helpen!

De off-market objecten lijken heel moeilijk te vinden voor particuliere beleggers. Deze objecten circuleren vaak rond in bepaalde kringen van beleggers en makelaars die al langere tijd zaken met elkaar doen.

Maar waarom worden deze objecten eigenlijk niet op de markt gebracht, zoals je ook bij woningen op Funda kan doen?

Een voornaamste reden voor een verkoper om een object off-market aan te bieden is discretie. Beleggingspanden zijn meestal een vorm van persoonlijk kapitaal en dat wil je niet openbaar aanbieden. Daarnaast kan het zijn dat een belegger het alleen wil aanbieden aan vastgoedprofessionals om zo tot een snelle maar reële transactie over te gaan. Ten slotte kan het ook zijn dat de verkoper niet onnodig de huurders bang wil maken. De huurcontracten worden wettelijk wel overgedragen aan de volgende potentiële eigenaar, maar alleen al het bericht dat er een volgende zou kunnen komen kan bij huurders voor angst zorgen over bijvoorbeeld huurverhogingen.

Hoe kan Revity verkopers hiermee helpen?

Bij Revity is het mogelijk om off-market objecten aan te bieden. Dit kan bijvoorbeeld met een teaser waarbij er summier info over de propositie wordt gedeeld. In de teaser wordt dan bijvoorbeeld alleen de betreffende stad, typologie en het Bruto Aanvangsrendement gedeeld. Daarnaast kan een object afgeschermd worden zodat alleen geregistreerde gebruikers het kunnen bekijken. Wanneer gebruikers vervolgens aangeven dat er interesse is kan er gewenst meer info verstrekt worden of gevraagd worden naar een indicatieve bieding. Hierdoor is er voor de verkoper direct duidelijk wie er serieuze interesse heeft.

Nog vragen naar aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd hoe de off-market aanbieding in de praktijk werkt? Neem dan direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken